Tailàndia

 

 

Un dels productes que més demana el client d’Outlet Viatges Encants és la ruta tailandesa, ja que és un producte paradisíac, assequible per aquells que volen viatjar al seu aire i un cop hi aterrem és molt econòmic.

 

Outlet Viatges Encants, ofereix la possibilitat de realitzar un viatge per “lliure”, combinant aventura i comoditat, és a dir, nosaltres proposem una ruta, tu l’adaptes al teu gust i nosaltres et proporcionem la informació del destí i els serveis per no tindre cap problema al país. 

La ruta més complerta i amb la qual els nostres clients queden més satisfets, és la anomenada “Tailàndia de dalt a baix”:

 

 

  • 3 nits a Bangkok per realitzar la visita a la ciutat en bicicleta, tuc-tuc o bé amb un guia tailandès de parla castellana privat o en grup.
  • Inici de la ruta per carretera (5 dies) des de Bangkok fins el nord tailandès, on coneixerem les més típiques poblacions tailandeses com ara: Ayutthaya, Lopburi, Sukhothai, Lampang, Chiang Rai i Chaing Mai.

(podem realitzar aquest tram del viatge en grup, de forma privada amb un guia-xofer, en motocicleta, etc).

  • Finalitzem el viatge en una destinació de sol i platja on podrem practicar snorkel, degustar les delícies tailandeses o bé assistir a una de les famoses festes de la lluna plena (Full Moon Party).

 

No dubtis en demanar informació sobre la teva ruta per Tailàndia, i tingues en compte que pots adaptar-la al teu gust 100% així doncs, a Outlet Viatges Encants mai no venem dos viatges iguals.

Su mensaje del formulario se ha enviado correctamente.
Ha introducido los siguientes datos:

Pressupost Tailàndia

Por favor, corrija los datos introducidos en los campos siguientes:
Al enviar el formulario se ha producido un error. Inténtelo de nuevo más tarde.

Atención: Los espacios marcados con * son obligatorios.

Por favor, tenga en cuenta que el contenido de este formulario no está encriptado

Troba'ns!

 

Outlet Viatges Encants

 

C/ València 560, baixos 

 

08026 Barcelona

 

 

Tel. 93. 163. 59. 91

 

 

outletviatgesencants@cyberagencias.com 
Xarxes Socials!Recomendado en bodas.net