Com som!

Outlet Viatges Encants és una agència de viatges totalment independent dedicada a satisfer les necessitats de tots aquells viatgers que vulguin fer del seu viatge una experiència única i digna de recordar.

Amb un esperit jove i dinàmic, Outlet Viatges Encants ha anat creixent mica en mica des de la seva obertura, assolint molt positivament les expectatives dels seus clients més fidels.Així pensem!

A Outlet Viatges Encants trenquem esquemes intentant que els nostres clients rebin sempre el pressupost més ajustat possible mantenint o superant la qualitat que aquests esperen del viatge.

 

Gràcies als nostres contactes exclusius al estranger, reduïm intermediaris que simplement inflen el preu, fent d’aquesta manera que el viatge sigui totalment al gust del client i en la majoria d’ocasions es realitzi de forma privada.Qui som!

Outlet Viatges Encants és una agència aparentment de barri que ha assolit el reconeixement dels seus clients més propers, d’altres que no són del barri ni tan sols de la ciutat, de grans empreses i que creix ràpidament.

 

Outlet Viatges Encants és un negoci independent dirigit per dues joves emprenedores dedicades plenament al sector turístic i amb estudis que ho acrediten.

Malgrat la seva curta edat poden presumir de conèixer gran part del món i amb una gran ambició per acabar-lo de descobrir.

 

Judit Gelambí i Marta Soriano són les encarregades de que Outlet Viatges Encant sigui a dia d’avui una agència de viatges de confiança i un referent en la organització de viatges a mida.Judit i Marta al Guggenheim Museum de Nova York

Troba'ns!

 

Outlet Viatges Encants

 

C/ València 560, baixos 

 

08026 Barcelona

 

 

Tel. 93. 163. 59. 91

 

 

outletviatgesencants@cyberagencias.com 
Xarxes Socials!Recomendado en bodas.net